Rüyada birine beyaz gömlek görmek

Rüyada birine beyaz gömlek görmek insanlarla bir araya geleceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına işarettir.

Rüyada birine beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, borcunun da hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz gömlek kaybetmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret eder.

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek bol kazanç elde edileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının üzerinde beyaz gömlek görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gömlekli adam görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz gömlek hediye almak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulur.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz dantelli gömlek görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments