Rüyada ıslak gömlek görmek

Rüyada ıslak gömlek görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hastalıkların biteceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ıslak gömlek gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Rüyada ıslak gömlek görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ıslak gömlek giymek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalet eder.

Rüyada duvarı ıslak görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ıslak kına görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını ıslak görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine işarettir.

Rüyada saçını ıslak görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada yorganı ıslak görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içini ıslak görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments