Rüyada gömlek üstüne gömlek giymek

Rüyada gömlek üstüne gömlek giymek kimseye el açmadan yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömlek üstüne gömlek giymek gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmek için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada gömlek üstüne gömlek giymek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kişinin afiyette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elbise üstüne elbise giymek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya işarettir.

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çorap üstüne çorap giymek maddi olanakların kötüleşeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabı üstüne ayakkabı giymek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine tabir olunur.

Rüyada etek üstüne etek giymek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolon üstüne etek giymek işlerin düzgün gideceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ceket üstüne ceket giymek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments