Rüyada beyaz gömlek almak

Rüyada beyaz gömlek almak gıybet edeceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek almak gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz veya istikrarsız kişiler zaman alıcı olabilir.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, maddi kriz yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek kesmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada beyaz gömlek bir erkek görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gömlek yıkamak icat yapacağına, hedeflerini tutturamayacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi beyaz gömlekle görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz gömlek erkek görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments