Rüyada polisle tartışmak

Rüyada polisle tartışmak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisle tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı mesajları almakta geç kalmanız söylediklerinizin ciddiye alınmaması anlamına gelebilir.

Rüyada polisle tartışmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına inanılır.

Rüyada kavga etmek tartışmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada yakınıyla tartışmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla tartışmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada bir erkekle tartışmak maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada askerle tartışmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadınla tartışmak ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir akrabayla tartışmak bütçesinin genişleyeceğine, rızkın çoğalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments