Rüyada esir alındığını görmek

Rüyada esir alındığını görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada esir alındığını gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada esir alındığını görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kaşlarının alındığını görmek işten yana şansının açık olacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına işaret eder.

Rüyada kaşın alındığını görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına rivayet eder.

Rüyada kaşının alındığını görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada organlarının alındığını görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına rivayet eder.

Rüyada halı alındığını görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulur.

Rüyada bir işe alındığını görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments