Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zararların telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bacağının alçıya alındığını gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, büyük özgüven kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bacağını alçıda görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada bacağı alçılı görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, büyük borçlar alınacağına yorulur.

Rüyada bacağının alçıda olduğunu görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalet eder.

Rüyada bacağı alçıda görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, rahat bir hayata sahip olmaya işarettir.

Rüyada rahmin alındığını görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşların alındığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments