Rüyada görevden alındığını görmek

Rüyada görevden alındığını görmek şeref ve haysiyetin artacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, çok yorulacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kazancının çok düşeceğine delalettir.

Rüyada görevden alındığını gördüyseniz:

  • Maddi olarak değerli bir öneriyi değerlendirebilirsiniz.

Rüyada görevden alındığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına işaret eder.

Rüyada böbreğinin alındığını görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine işaret eder.

Rüyada canın alındığını görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına inanılır.

Rüyada organlarının alındığını görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir işe alındığını görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canının alındığını görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada rahminin alındığını görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşın alındığını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments