Rüyada tekneyle gezmek

Rüyada tekneyle gezmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada tekneyle gezmek gördüyseniz:

  • Borç alacak meseleleri veya duygusal bazı durumlara karışmanız iyi bir arkadaşlığınızın bozulmasına neden olabilir.

Rüyada tekneyle gezmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde tekneyle gezmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada teknede gezmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına yorulur.

Rüyada nehirde tekneyle gezmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada tekneden düşmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada deniz tekne görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına yorulur.

Rüyada su alan tekne görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, şansın yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada balıkçı teknesi görmek sorunlarını unutacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments