Rüyada teknede oturmak

Rüyada teknede oturmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işarettir.

Rüyada teknede oturmak gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik moral bozucu görüntü verebilir.

Rüyada teknede oturmak mal ve para biriktireceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su alan tekne görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tekne ve deniz görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekneden düşmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada hamur teknesi görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada denizde tekneye binmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hız teknesi görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada tekneyle kaçmak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments