Rüyada tekir kedi görmek

Rüyada tekir kedi görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, işlerine dört elle sarılacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalettir.

Rüyada tekir kedi gördüyseniz:

  • Bir fikriniz karlı bir maceraya dönüşebilir.

Rüyada yavru tekir kedi görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada tekir kedi görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekirdağua gitmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekir balığı görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekir bekir ayakkabı görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafeste kedi görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı büyük kedi görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments