Rüyada tekir balığı görmek

Rüyada tekir balığı görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, onları koruyup kollayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekir balığı gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evrakların gözden geçirilmesi gerekiyor.

Rüyada tekir balığı görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tekir kedi görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına inanılır.

Rüyada tekir bekir ayakkabı görmek çevre değiştireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekirdağua gitmek insanlardan takdir toplayacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada yavru tekir kedi görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada denizde balık tuttuğunu görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük balığın saldırdığını görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına inanılır.

Rüyada ağlayan balık görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments