Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı teklifleri dikkatle incelemelisiniz.

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Rüyada başkasını balkondan düşerken görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet eder.

Rüyada annesinin balkondan düştüğünü görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Rüyada balkondan düştüğünü görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınının balkondan düştüğünü görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına delalet eder.

Rüyada balkondan düşüp ölmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments