Rüyada tekerlekli sandalye kullanmak

Rüyada tekerlekli sandalye kullanmak eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalye kullanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştirmekten yoksunsunuz, atılımlarınızda dikkatli davranmalısınız.

Rüyada tekerlekli sandalye kullanmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, yüksek tahsil yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede hasta görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalye itmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada annemi tekerlekli sandalyede görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, dertlerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede kendini görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeden kalkmak sorunlarının ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeden düşmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments