Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak gördüyseniz:

  • Sizi mücadele ya da rekabet ortamlarına çeken kişileri saf dışı bırakabilir veya maddi manevi veya fiziksel anlamda size iyi gelecek fırsatlar yakalayabilir ya da olanaklara kavuşabilirsiniz.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, afiyette olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüme mahkum edilmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahkumun çıktığını görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir mahkum görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına alamet eder.

Rüyada hapse mahkum olmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada idama mahkum edildiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada kelepçeli mahkum görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Rüyada mahkum edilmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments