Rüyada tekerlekli sandalyede kendini görmek

Rüyada tekerlekli sandalyede kendini görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, başarısız olacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, makamının yükseleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına delalet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyede kendini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde geri adım atmanız olayların asıl nedenlerinin ortaya çıkmasına yardım edebilir.

Rüyada birinin tekerlekli sandalyede görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada tekerlekli sandalye oturduğunu görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede bir adam görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturmak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalyede oturmak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalye binmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeden düşmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada tekerlekli sandalye görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments