Rüyada teker görmek

Rüyada teker görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada teker gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Rüyada tekeri patlak bisiklet görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın tekerini patlak görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, çok daha iyi günler göreceğine delalettir.

Rüyada patlak bisiklet tekeri görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada büyük teker görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada tekeri patlak araba görmek güç ve kudret sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada teker patlamak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüs tekeri görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada teker görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments