Rüyada büyük teker görmek

Rüyada büyük teker görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada büyük teker gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada büyük teker görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlak teker görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada traktör tekeri görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekersiz araba görmek hakkını yedirtmeyeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada teker şişirmek eline para geçeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada tekerli sandalye görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada tekerin patladığını görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret eder.

Rüyada otobüs tekeri görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments