Rüyada tek taşlı gümüş yüzük görmek

Rüyada tek taşlı gümüş yüzük görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tek taşlı gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Evdeki ya da evle ilgili problemlerden uzaklaşmanızı sağlayacak programlar yapmanızda fayda var.

Rüyada gümüş tek taş yüzük görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek taşlı gümüş yüzük görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulur.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, parasız kalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına inanılır.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak aile saadetinin artacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments