Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, hacetinizin giderilmesine yorulur.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Sunduklarınızla yetinmeyen veya hafife alan kişileri geri çevirmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek sorunların hallolacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine inanılır.

Rüyada mavi taşlı gümüş yüzük görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalettir.

Rüyada mavi taşlı gümüş küpe görmek kötü günlerin geride kalacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, eğlence ve renk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, belaya ve derde düşeceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş tek taş yüzük görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments