Rüyada tek gözü kapalı olmak

Rüyada tek gözü kapalı olmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, yazgısının güzelleşeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, güllük gülistanlık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek gözü kapalı olmak gördüyseniz:

  • Sakinlik ön planda olmazsa sorun çıkabilir.

Rüyada tek gözü kapalı olmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işarettir.

Rüyada tek gözü kapalı görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gözü kapalı olmak büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına inanılır.

Rüyada gözü kapalı yürümek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada gözünü kapalı görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine yorulur.

Rüyada gözleri kapalı yürümek maddi konularda kayıplar olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalettir.

Rüyada gözü kapalı namaz kılmak hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözü kapalı araba sürmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments