Rüyada bir erkeğin abdest aldığını görmek

Rüyada bir erkeğin abdest aldığını görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerinin düşeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin abdest aldığını gördüyseniz:

  • O konuda inadı bırakın.

Rüyada bir erkeğin abdest aldığını görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamamda abdest aldığını görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına işarettir.

Rüyada namaz için abdest aldığını görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boy abdest aldığını görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun abdest aldığını görmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kabede abdest aldığını görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine inanılır.

Rüyada yanlış abdest aldığını görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide abdest aldığını görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, zor durumların sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments