Rüyada tavuklar yem vermek

Rüyada tavuklar yem vermek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için allah’a şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuklar yem vermek gördüyseniz:

  • Bazı konuları tek tek ele almalısınız.

Rüyada tavuklara yem vermek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada tavuklar yem vermek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğa yem vermek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yem vermek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yememek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yemi görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yem yiyen tavuk görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada serçeye yem vermek engel teşkil edeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments