Rüyada tavuk dışkısı görmek

Rüyada tavuk dışkısı görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, borcunu ödeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet eder.

Rüyada tavuk dışkısı gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde kişilerle ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada tavuk dışkısı görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada deve dışkısı görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil dışkısı görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışkını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan dışkısına bulaşmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölü dışkısı görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek dışkısı görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan dışkısı temizlemek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, tamamlanmadan kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments