Rüyada dışkını görmek

Rüyada dışkını görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, önemli işlere imza atacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dışkını gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bir kişiyle tekrar biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada fil dışkısı görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada insan dışkısı yapmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan dışkısının içine düşmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dışkısını temizlemek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine inanılır.

Rüyada bebek dışkısı temizlemek varını yoğunu kaybedeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendi dışkını yemek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada insan dışkısı kusmak ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada güvercin dışkısı görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments