Rüyada fil dışkısı görmek

Rüyada fil dışkısı görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, çaresiz hallere düşeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına rivayet eder.

Rüyada fil dışkısı gördüyseniz:

  • Diğerleri için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada fil dışkısı görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada insanın kendi dışkısını görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine yorulur.

Rüyada inek dışkısı temizlemek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sorunlarının azalacağına tabir olunur.

Rüyada elini dışkıya sürmek işlerinin rast gideceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına işaret eder.

Rüyada at dışkısı görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işarettir.

Rüyada dışkıyla oynamak bir ortaklık kurulacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin dışkısı görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işarettir.

Rüyada dışkıda kan görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments