Rüyada ölü dışkısı görmek

Rüyada ölü dışkısı görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölü dışkısı gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Rüyada ölünün dışkısını görmek parasız kalmaya, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulur.

Rüyada ölü dışkısı görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dışkıyla oynamak yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin dışkısını görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet eder.

Rüyada dışkıya basmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada insan dışkısına basmak dertlerin ve endişelerin son bulacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada insan dışkısı yapmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek dışkısı görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments