Rüyada bebek tarafından ısırılmak

Rüyada bebek tarafından ısırılmak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada bebek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Maddi riskler almamakta fayda var.

Rüyada bebek tarafından ısırılmak bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada at tarafından ısırıldığını görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir hayvan tarafından ısırılmak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kara köpek tarafından ısırılmak keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada başkası tarafından ısırılmak hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından ısırıldığını görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada vahşi hayvan tarafından ısırılmak malının ve kazancının tam olacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments