Rüyada tavşan pisliği görmek

Rüyada tavşan pisliği görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, işlerinde bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan pisliği gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyorsa, sadece kendinizi ilgilendiren değişiklikler olmasına özen gösterin.

Rüyada tavşan pisliği görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine alamet eder.

Rüyada insan pisliğe basmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeğin içinde fare pisliği görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, esenlik bulacağına delalet eder.

Rüyada ördek pisliği görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde insan pisliği görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalettir.

Rüyada pisliğe basmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, muradın yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde insan pisliği görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek pisliği temizlemek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments