Rüyada tavşan gibi zıplamak

Rüyada tavşan gibi zıplamak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada tavşan gibi zıplamak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya çalışmalısınız.

Rüyada tavşan gibi zıplamak önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, ömür boyu devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kanguru gibi zıplamak böylece işlerini yoluna sokacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına alamet eder.

Rüyada tavşanın zıpladığını görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıpladığını görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işarettir.

Rüyada yükseklere zıplamak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne zıplamak sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına yorulur.

Rüyada sürekli zıplamak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde zıplamak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments