Rüyada zıpladığını görmek

Rüyada zıpladığını görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada zıpladığını gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Rüyada havada zıplamak yaşamını daha iyi planlayacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden zıplamak güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalet eder.

Rüyada uzun zıplamak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli zıplamak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına işarettir.

Rüyada farenin zıpladığını görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde zıplamak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada koşmak zıplamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Rüyada çok yükseğe zıplamak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments