Rüyada sürekli zıplamak

Rüyada sürekli zıplamak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, gülen yüzünün de solacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli zıplamak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızla tartışabilirsiniz.

Rüyada sürekli zıplamak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trambolinde zıplamak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan gibi zıplamak büyük tartışmaların yapılacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalet eder.

Rüyada tavşanın zıpladığını görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoplayıp zıplamak hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada atlayıp zıplamak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden zıplamak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin zıpladığını görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments