Rüyada şeytanı ezmek

Rüyada şeytanı ezmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanı ezmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları kendinizi daha iyi hissetmenizi veya daha rahat hareket etmeyi sağlayacak şekilde çarpıtma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada şeytanı ezmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mevki kazanacağına delalet eder.

Rüyada çiçek ezmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yılan ezmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çiçekleri ezmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin kafasını ezmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk ezmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa ezmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine işaret eder.

Rüyada yılan kafası ezmek güzellik ve hayır geleceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments