Rüyada civciv ezmek

Rüyada civciv ezmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada civciv ezmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada civciv ezmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kazancın devamlı olacağına delalettir.

Rüyada birini arabayla ezmek tartışmaların kavgaya döneceğine, gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare ezdiğini görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada köpek ezdiğini görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada insan ezmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada tavuk ezmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işaret eder.

Rüyada yılan ezdiğini görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments