Rüyada tavşan avına çıkmak

Rüyada tavşan avına çıkmak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm kalbi ile allah’a döneceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tavşan avına çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni teklifler veya davetler nedeniyle mevcut işlerinizde ya da planlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir.

Rüyada tavşan avına çıkmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada ava çıkmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla ava çıkmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada balık avına çıkmak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, ev sahibi olacağına yorulur.

Rüyada domuz avına çıkmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada tüfekle ava gitmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına delalet eder.

Rüyada av tüfeği görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada av tüfeğiyle ateş etmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments