Rüyada av tüfeği görmek

Rüyada av tüfeği görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hastalıklarının son bulacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işarettir.

Rüyada av tüfeği gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Rüyada av tüfeğiyle ateş etmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tüfekle ava gitmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına yorulur.

Rüyada av tüfeği görmek daha sık bir araya geleceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına yorulur.

Rüyada tüfekle atış yapmak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin tüfekle vurulduğunu görmek çok eğleneceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tüfekle vurulduğunu görmek üzüleceğine, pişman olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başından tüfekle vurulmak bir şeyden zarar görmeye, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments