Rüyada silahla ava çıkmak

Rüyada silahla ava çıkmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yeni işler yapılacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yazgısının güzelleşeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ömrünün uzun olacağına delalet eder.

Rüyada silahla ava çıkmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uyarlamaya hazır olun.

Rüyada silahla ava çıkmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına işarettir.

Rüyada av silahı görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada ava çıkmak rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada balık avına çıkmak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan avına çıkmak allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada domuz avına çıkmak geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada keklik avına gitmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada av fişeği görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments