Rüyada tatlı lokma yemek

Rüyada tatlı lokma yemek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada tatlı lokma yemek gördüyseniz:

  • Süregelen duygusal ilişkileriniz biraz zorlaşabilir.

Rüyada tatlı lokma yemek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine işaret eder.

Rüyada lokma tatlısı dağıtmak rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, dertlerinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada lokma tatlı görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokma tatlısı görmek parasını ve işini kaybedeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada lokma tatlısı yaptığını görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük lokma yemek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada türbede lokma yemek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir lokma ekmek yemek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments