Rüyada taş kolye görmek

Rüyada taş kolye görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine yorulur.

Rüyada taş kolye gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya fırsat yakalamak için çalışmalısınız.

Rüyada gümüş taşlı kolye görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil taş kolye görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı altın kolye görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek hastalıklarının azalacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe taşlı kolye görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada renkli taşlı kolye görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, şifa ve ilaç bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada firuze taşlı kolye görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor taşlı kolye görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments