Rüyada taşta yatmak

Rüyada taşta yatmak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, bolluk ve bereket geçireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine delalettir.

Rüyada taşta yatmak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Rüyada taşta yatmak allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, işlerinin karışacağına delalettir.

Rüyada taş üzerinde yatmak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşların üzerinde yatmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine yorulur.

Rüyada musalla taşına yatmak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşın üstünde yatmak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşların üzerine yatmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş üstünde yatmak her zaman hürmet göreceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına rivayet eder.

Rüyada taşların üstünde yatmak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments