Rüyada musalla taşına yatmak

Rüyada musalla taşına yatmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada musalla taşına yatmak gördüyseniz:

  • Bazı teklifler göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada musalla taşına yatmak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi musalla taşını görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada musalla taşı görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına yorulur.

Rüyada ölüyü musalla taşında görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Rüyada musalla taşında cenaze görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalettir.

Rüyada musalla taşında yattığını görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada musalla taşında kendini görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini musalla taşında görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments