Rüyada tarlaya çiçek ekmek

Rüyada tarlaya çiçek ekmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, derde ve kedere düşeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, dertlerine derman arayacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya çiçek ekmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ailesi hakkında konuşmak fikrinden vazgeçmelisiniz.

Rüyada tarlaya çiçek ekmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mor çiçek tarlası görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek tarlasında koşmak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı çiçek tarlası görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çiçekli tarla görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çiçek tarlası görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine delalet eder.

Rüyada tarlada çiçek toplamak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada tarlada çiçek görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, parasının ve malının da artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments