Rüyada tarık yıldızını görmek

Rüyada tarık yıldızını görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, malının artacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada tarık yıldızını gördüyseniz:

  • Otorite pozisyonundaki kişilerle ilişkilerde veya seyahatler esnasında problemler yaşanabilir.

Rüyada tarık yıldızını görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada taramali görmek aksiliklerin son bulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına delalet eder.

Rüyada evinin silahla tarandığını görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada taramalı silahla vurulmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına rivayet eder.

Rüyada saçın tarandığını görmek oğlu evli ise boşanacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarot kağıdı görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine inanılır.

Rüyada saç tararken bit görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments