Rüyada hiç tanımadığın kadın görmek

Rüyada hiç tanımadığın kadın görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın kadın gördüyseniz:

  • Maddi anlamda dikkatli hareket edin.

Rüyada hiç tanımadığın kadın görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığı bir kadın görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek güzel haberler alacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığı birine aşık olmak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalettir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek eşi ile arasının açılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle evlenmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments