Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak

Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak komşularla ters düşüleceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, çalışmalarının artacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz mantıken olduğu kadar fiziksel olarak da mümkün olmayabilir.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonla konuşmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle telefonda konuşmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonla konuşmak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın biriyle telefonda konuşmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın kişilerle konuşmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birisiyle konuşmak bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı erkekle konuşmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kızla konuşmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments