Rüyada tanımadığı cenaze görmek

Rüyada tanımadığı cenaze görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına, onlardan fayda göreceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı cenaze gördüyseniz:

  • Tatil yapmanız veya dalga geçerek dinlenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada tanımadığın cenaze görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada tanımadık cenaze görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesini görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı birinin cenazesini görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı cenaze görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi cenazesine katılmak evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments