Rüyada tanımadığın birini öpmek

Rüyada tanımadığın birini öpmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın birini öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi kandırıyor olabileceğiniz konular var mı kontrol edip, kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Rüyada tanımadığın bi kızı öpmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek kısmetinin bollaşacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın birinin elini öpmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın kadını öpmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, huzurunun kaçacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın kişilerin elini öpmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın kızı öpmek işlerin canlanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments