Rüyada tanımadığı bir kızı öpmek

Rüyada tanımadığı bir kızı öpmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Rüyada tanımadığın bir kızı öpmek sevilen bir işe ortak olunacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın bi kızı öpmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir kızı öpmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın kızı öpmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın bir erkek öpmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın birini yanaktan öpmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına inanılır.

Rüyada tanımadığını öpmek hayatından nefret duygusunu atacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkeği öpmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments