Rüyada baba tarafından vurulmak

Rüyada baba tarafından vurulmak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, asil kimselerden çıkacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Rüyada baba tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Gelirinizde artış olabilir.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet eder.

Rüyada baba tarafından vurulmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada babası tarafından silahla vurulmak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işaret eder.

Rüyada babası tarafından vurulmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından vurulmak işinde büyük zaferler elde edeceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına alamet eder.

Rüyada sevgili tarafından vurulmak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments