Rüyada tanıdığını tabutta görmek

Rüyada tanıdığını tabutta görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını tabutta gördüyseniz:

  • Değişimden kaçınmamamnız değecek kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada tanıdığının tabutunu görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığını tabutta görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, rahatlık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabutun içinde tanıdık birini görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çıkış yolları bulacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birini tabutta görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına yorulur.

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek yüzünü güldüreceğine, çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada hristiyan tabutu görmek insanların yolunu aydınlatacağına, yanlış yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin tabutunu görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments